Tour De France 21 -pyöräilypeli tuo uuden pelimuodon mukaan Ranskan ympäriajoihin

Ranskan ympäriajot on maailman suosituin ja tunnetuin polkupyörällä ajettava kilpailu, jota seuraavat miljoonat pyöräilyfanit ympäri maailman. Syy suosioon löytyy sen taktisuudesta ja erityisestä joukkuehenkisestä kilpailullisuudesta, joka haastaa kisaajat tekemään valintoja koko joukkueen edestä.

Tour De France 21 -pyöräilypeli mallintaa sekä kilpailussa ajamista että taktisia päätöksiä näyttävällä grafiikalla, joka tuo Ranskan eloon upealla tavalla. Pelisarjan uusin osa sisältää myös uuden My Tour -pelimuodon, jossa pelaaja voi itse luoda omia kilpailukokonaisuuksia yhdistelemällä kisoihin haluttuja etappeja jopa 89 eri ratakokonaisuudesta.

Ranskan ympäriajon virallinen videopeli Tour de France 2021 vie pelaajan kiehtovaan kisailuun sen virallisissa joukkueissa ja näiden värikkäissä asuissa. Peliin on mallinnettu tarkasti kilpailun reitti, joka alkaa tänä vuonna Bretagnesta. Virtuaalisen pyöräkilpailun myötä pelaaja pääsee kokemaan ympäriajon haasteet ja näkemään sen upeat maisemat. Lisäksi pelaaja saa kokea joukkueajon strategisen suunnitelmallisuuden, jota vaaditaan kuluttavan kilpailun voittamiseksi. Suositun pelisarjan uusia ominaisuuksia ovat entistä realistisempi kisaajan suorituskyvyn palautumisjärjestelmä ja aiempaa monipuolisempi My Tour -pelitila. Tämä tarjoaa aiempaa enemmän erilaisia räätälöintivaihtoehtoja omanlaisen kisakokemuksen luomiseksi. Mukana on peräti 89 erilaista etappia virallisesta kilpailusta. Lisäksi uusittu peli hyödyntää uuden pelikonsolisukupolven tehoja ja kuvaa kilpailua aiempaa upeammalla grafiikalla.

Tour de France 2021 julkaistaan 3. kesäkuuta sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille.

https://corporate.nacongaming.com/en/video-games/
https://www.facebook.com/TourDeFranceVideoGames/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.