Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -toimintapelin aavesotilas työskentelee huomaamattomasti

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 on kesän odotetuimpia toimintapelejä. Se istuttaa pelaajan yksinäisen suden lailla toimivan ammattisotilaan saappaisiin, jonka tehtävänä on taistella julmaa diktatuuria ja sotilasmahtia vastaan. Yksin toimiessa huomaamattomuus on kaikki kaikessa ja huolellinen valmistelu on äärimmäisen tärkeää. Pelaajan ohjaaman sotilaan tärkeimpiä työkaluja ovatkin isokaliiberinen tarkkuuskivääri ja huippuluokan sotilaskäyttöinen robottikopteri, jolla ympäristön tiedustelu hoituu kätevästi.

Pelin uudella esittelyvideolla tutustutaan aavesotilaan toimintaan ja erilaisiin lähestymistapoihin avoimen pelimaailman toimintapelissä. Pelaaja saa itse suunnitella strategiansa ja tapansa tuhota tehtävän määrittämä kohde. Luovat ratkaisutavat ja kekseliäisyys palkitaan helpommilla etenemisreiteillä. Lisäksi suoritettujen tehtävien myötä pelaajahahmo saa käyttöönsä uusia aseita ja varusteita. Uudella esittelyvideolla tutustutaan avoimeen pelimaailmaan ja erilaisiin toimintatapoihin. Varoitus: pelivideo sisältää raakaa ja yksityiskohtaista väkivaltaa.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 -pelissä pelaaja ohjastaa ammattisotilasta tehtävissä, joissa vaaditaan tarkka-ampujan osaamista ja hiippailutaitoja. Suoraviivainen lähestyminen johtaa todennäköisemmin ennenaikaiseen epäonnistumiseen. Pelin tehtävärakennetta on jalostettu edellisosaa monipuolisempaan, parempaan ja nautinnollisempaan pelikokemukseen pyrkien. Näin pelaajat pääsevät osoittamaan taitonsa ja kyvykkyytensä entistä monisyisemmissä tehtävissä ylivoimaiselta vaikuttavaa vihollista vastaan. Samalla tehtävät mahdollistavat monia erilaisia lähestymis- ja etenemistapoja sekä tarjoavat kiehtovia haasteita ratkottavaksi. Pelaaja kokeekin tarkka-ampujan ainutlaatuiset haasteet aivan uudenlaisella tavalla.

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 julkaistaan sekä PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneelle 4. kesäkuuta 2021. Pelin PlayStation 5 -versio julkaistaan myöhemmin. PlayStation 4 -pelin ostaneet saavat pelin PlayStation 5 -päivityksen ilmaiseksi sen ilmestyttyä. Pelin ikäraja on PEGI 18.

www.SniperGhostWarriorContracts2.com

Pelaamisen ohessa tsekkaa uusimmat arvostelut suoratoistosarjoista ja uutiset tv-rintamalla: Viihdecorner.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.