SnowRunner-ajosimulaatio on julkaistu Nintendo Switch -pelikonsolille

Haastavien teiden ja valloittamattomien taivalten ajosimulaatioiden suosikkipeli, SnowRunner, on julkaistu tänään Nintendo Switch -pelikonsolille.

Muille pelikonsoleille sekä tietokoneille jo aiemmin julkaistu raskaan kaluston ajopeli kutsuu haasteita rakastavat pelaajat kylmän ja lumisen luonnon ääreen. SnowRunner tarjoaa tukkukaupalla kiehtovia tehtäviä, järeää ajokalustoa ja upeita maisemia koettavaksi avoimessa pelimaailmassa. Kilpaa ajamisen sijasta SnowRunnerissa suoritetaan merkittäviä tehtäviä, kuten rakennetaan siltoja tai kuljetetaan rakennustarpeita vaikeakulkuiseen maastoon.

Muta, lumi, jää, kosteikot ja muut luonnolliset haitat vaikeuttavat tehtävien suorittamista. Vastaavasti erilaiset apuvälineet vinssistä lumiketjuihin auttavat kuljettajaa haasteiden ratkomisessa.

SnowRunner tuo pelaajille haasteeksi jään peittämät vesistöt ja jyrkät mäkimaastot. Kokeneelle kuljettajalle ne ovat kuitenkin vain hidasteita SnowRunnerin pelimaailmassa. Kuvankaunis ja yksityiskohtainen pelikartasto tarjoaa valtavan määrän toinen toistaan vaikeampia ja vaarallisempia ajoreittejä koluttavaksi ja tutkittaviksi. Pelaajan ohjattavana on kattava valikoima valtavia työkoneita ja raskaita kulkuneuvoja. Upea ja avoin pelimaailma tarjoaa hauskan ympäristön ajosimulaatiolle, jossa nopeus on toissijaista. Tärkeämpää on perille pääseminen, mikä ei ole SnowRunnerin pelimaailmassa itsestäänselvyys.

Maastoon jumiutuvat renkaat, liukkaat ajokelit ja huono näkyvyys ovat keskeisiä haasteita erilaisissa tehtävissä. Onneksi jokaiselle ajoneuvolle löytyy reilusti apuvälineitä, kuten vinssejä ja lumiketjuja. Kunhan kuljettajalta löytyy sisua, kärsivällisyyttä ja neuvokkuutta, ongelmat ratkeavat yrityksen, erehdyksen ja kokemuksen myötä.

Peli on nyt saatavilla sekä Nintendo Switch-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3. Lisätietoja
https://snowrunner-thegame.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.