Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeliä voi pelata ilmaiseksi viikonloppuna

Jännittävä avoimen pelimaailman Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli on pelattavissa ilmaiseksi 27. – 31. toukokuuta välisen ajan. Testijakson aikana pelaajat pääsevät tutustumaan yksin tai kaverin seurassa Auroan saaren kiehtoviin taisteluihin.

Pelin uusi Teammate Experience -päivitys tuo mukanaan tekoälyohjatut tiimikaverit, joiden kanssa myös yksinäinen sotilas voi luoda taktisia hyökkäyskuvioita ja väijyttää vihollisia oman sotilasryhmän voimin.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapelissä pelaajan Ghost-sotilaat kohtaavat vertaisensa vastustajan, sillä vastassa ovat Yhdysvaltain armeijasta loikanneet erikoissotilaat. Saman koulutuksen ja kokemuksen läpi käyneet Wolves-joukot ovat vallanneet Auroan saariston, joka on myös armeijan käyttämän Skell Technology -aseyrityksen keskuspaikka. Sen ansiosta Wolves-joukot on varustettu Skellin huipputason sotilaslennokeilla ja muilla huipputason kalustolla. Avoin pelimaailma ja kiehtova juoni tekevät konfliktintäyteisestä selviytymistaistelusta jännittävää ja monipuolista.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint -toimintapeli on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

https://ghost-recon.ubisoft.com/game/fi-fi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.