Riders Republic -urheilupeli tuo mukanaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft julkisti Riders Republic -urheilupelin ensimmäisen pelivuoden sisältösuunnitelmat.

Extreme-urheilua monipuolisesti simuloiva Riders Republic -peli jakaantuu vuodenaikoihin, joiden myötä peli tarjoaa erilaisia kisoja, haasteita ja hauskoja hetkiä vaihtelevissa määrin. Ensimmäisen pelivuoden sisältösuunnitelmiin kuuluu myös uusia moninpelimuotoja, BMX-lisäosa, pelaajakohtainen uratila ja paljon muuta!

Lokakuussa julkaistava peli alkaa juhlallisen avauskauden myötä. Heti alussa on valittavana kirjava joukko erilaisia moninpelimuotoja. Näitä ovat muun muassa valtava joukkoajo, tempputaistelut, free for all -muotoinen haastepelitila ja kilpailullinen Versus-pelimuoto. Lisäksi mukana on erilaisia viikkokohtaisia pelihaasteita. Lisäksi ensimmäisen pelivuoden kausikortin omistajat saavat käyttöönsä ainutlaatuiset lisävarusteet rakettipyörään sekä rakettisuksiin. Näillä erikoisvälineillä pelaaja pääsee kokemaan pelimaailman haasteet huippunopeuksin ja tekemään ainutlaatuisia temppuja uusin tavoin.

Pelin ensimmäinen kausi tuo mukanaan talvipainotteiset kisat ja haasteet sekä tietysti roppakaupalla lumista tunnelmaa. Talvikaudella on omat rajoitetun ajan haastekisansa ja tapahtumansa, joista on luvassa ainutlaatuisia palkintoja. Kausikortin omistajalle talvi tuo omat kosmeettiset varusteensa, joilla omaa pelihahmoaan voi tuunata talvista iloa juhlistaen.

Toinen pelikausi esittelee Showdown-pelitilan, jossa on luvassa suorastaan räjähtävää toimintaa 12 pelaajan voimin kahteen tiimiin jaettuna. Villit kisa-areenat haastavat taiturit ottamaan mittaa toisistaan ja keräämään talteen arvokkaita jalokiviä. Muista poikkeava kisatila yhdistää vauhtia, taitoa ja ketteryyttä kiehtovalla tavalla. Aiempien pelikausien mukaisesti kausikortin omistajat saavat käyttöönsä eksoottisia lisävarusteita ja uusia vaatteita pelihahmolleen.

Kausi numero kolme tuo mukanaan BMX Sport -lisäosan ja sen myötä uusia pelialueita koettavaksi. Tämä tarjoaa lisää pelattavaa, uusia haasteita sekä tietenkin erilaisia temppuja. Kausikortin omistajille on lisäksi tarjolla ainutlaatuisena ominaisuutena erillinen BMX-uratila, joka tuo mukanaan sponsorit sekä legendaarisen tason kosmeettiset päivitykset omalle pelihahmolle.

Lisäksi kausikortti antaa omistajilleen varaslähdön rakettipyörän ja -suksien käyttöön heti ensimmäisestä päivästä lähtien sekä seitsemän päivän etumatkan kaikkiin eksoottisiin lisävarusteisiin ja BMX-lisäosaan.

Riders Republic -urheilupelissä erilaiset vauhtilajit yhdistyvät kiehtovaksi sosiaaliseksi leikkikentäksi. Se on paikka, jossa pelaajat voivat haastaa toisensa erilaisiin extreme-urheilun lajeihin vauhtia ja vaaroja uhmaten. Upean avarassa ja monimuotoisessa pelimaailmassa pelaajat voivat kisata toistensa kanssa tai haastaa itsensä rikkomaan omat ennätyksensä toinen toistaan kiehtovimmilla radoilla. Lajeina ovat maastopyöräily, laskettelu, lumilautailu ja liitopukulentäminen perinteisesti sekä raketein. Vaikuttavat kohteet, kuten Bryce Canyonin, Sequoian, Zionin, Canyonlandsin ja Grand Teton kansallispuistot sekä Yosemiten laakso ja Mammoth Mountain ovat kaikki tarkasti mallinnettuja osaksi yhtenäistä pelimaailmaa. Peli tukee monipuolista ristiinpelaamista eri pelialustojen välillä.

Riders Republic julkaistaan 28. lokakuuta 2021 sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X-, Xbox Series S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille Epic Games- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta. Lisäksi peli tulee saataville Stadia- ja Ubisoft+ pelitilauspalveluihin. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Pelin kausikortti tulee saataville sekä erikseen ostettavana lisäosana että osana pelin Gold- ja Ultimate-versioita. Kultaversio sisältää peruspelin, kausikortin ja sen sisällön, mukaan lukien rakettipyörän ja -sukset. Ultimate-versio sisältää peruspelin ja kausikortin sisältöineen sekä neljä kokonaisvaltaista lisäpakettia pelihahmon kosmeettiseen räätälöintiin. Näitä ovat Cosmic-, Rainbow-, Neon- ja Skull’n’style-asustepaketit. Lisäksi Ultimate-versioon sisältyy 20 helikopterilipuketta pelissä käytettäväksi.Lisätietoja
https://www.ubisoft.com/fi-fi/game/riders-republic

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.