Viljele, käy kauppaa ja seikkaile ystävien kanssa gamigon tulevassa mobiilisimulaatiossa, Fantasy Townissa – iOS/Android

Onnesi ja unelmasi ovat vain sadonkorjuun päässä!

Hampuri, 30. syyskuuta, 2021 – gamigo ja Arumgames ilmoittavat tulevasta Fantasy Town -mobiiliviljelysimulaatiosta, joka yhdistelee etsintä-, RPG- ja seikkailupelimekaniikkaa. Pelaajat voivat rakentaa kaupunkiaan, viljellä ja korjata satoa, käydä kauppaa tavaroilla, tutkia ja puolustaa kansalaisiaan pahoilta Trolleilta, jotka ovat ajoittain aiheuttaneet vahinkoa ja tuhoa.

Fantasy Townissa pelaaja ottaa roolin lordina, joka on vakuutettu opettelemaan, kuinka hallita Arsendalia, vastahakoisesti. Maan kansalaisten luottaessa hänen apuunsa saada maa kukoistamaan, pelaaja rakentaa, hallinnoi ja päivittää erilaisia rakennuksia, viljelysmaata, viljelykasveja ja paljon muuta. Kun resursseja kerätään, niillä voidaan käydä kauppaa, jotta kaupunki pysyy vauraana ja kansalaiset onnellisina. Viljele maissia, kasvata erilaisia karjoja ja luo suussa sulavia herkkuja, joista varmasti puhutaan kaupungissa!

Kun kaupunkisi pyrkii keräämään erilaisia materiaaleja, pelaajat voivat kutsua kansalaisia tutkimaan erilaisia paikkoja ja luolastoja etsiäkseen erityisiä resursseja. Ansaitse uusia reseptejä, taistele pomoja vastaan ja ansaitse aarteita samalla kun löydät uusia maita ja olentoja. Fantasy Town järjestää myös säännöllisesti tapahtumia, joissa palkitaan osallistujia, ja jotka sisältävät useita minipelejä, kuten pulmia ja tornin rakentamista käyttämällä erilaisia pelinsisäisiä esineitä. Muita hauskoja ominaisuuksia ovat hahmonräätälöinti, erilaiset kaupunkiulkoasut, onnenpyörä ja paljon muuta.

“gamigo on pitkään julkaissut monipuolisia ja jännittäviä verkkoroolipelejä, kuten Trove, Grand Fantasia ja Aura Kingdom. Tänään lisäämme mobiilipelin, joka yhdistää maataloussimulaattorin roolipelielementteihin, ja se on peli, josta olemme todella innoissamme”, sanoo gamigo-konsernin toimitusjohtaja Jens Knauber. ”Fantasy Town tarjoaa paljon hauskoja ja mielenkiintoisia pelimekaniikoita. Arumgames on tehnyt erinomaista työtä pelin kanssa, emmekä malta odottaa, että saamme sen yleisömme saataville tulevina kuukausina.”

”Tämä on suuri kunnia ja tilaisuus Arumgamesille julkaista kaupallisesti Fantasy Townia gamigo AG:n kanssa, jolla on hyvät mahdollisuudet pelien julkaisijana lähestyä valtavia määriä mobiilipeleihin intohimoisesti suhtautuvia yleisöjä Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa”, sanoo Byung Jong, Kang, Arumgamesin toimitusjohtaja. “Teemme parhaamme rakentaaksemme parhaan pelikokemuksen ja ympäristön Fantasy Townille läheiseen yhteistyöhön gamigo AG: n kanssa. ”

Fantasy Townissa on toteutettu useita sosiaalisia pelimekaniikoita, jotka auttavat pelaajia monin tavoin:

  • Voitko lainata sokeria? – Vaihda tavaroita käyttäjien välillä, jotta jokainen voi saada haluamansa!
  • Sovelluksen sisäinen yrittäjä – Vaihdatko mieluummin resurssit pääomaan? Järjestä myyntikoju My Shopissa ja lataa kovalla työllä ansaitsemasi sato ansaituksi kullaksi.
  • Selviä pienellä avulla – Pelaajat voivat vierailla ystävänsä kaupungissa auttaakseen heitä huolehtimaan sadostaan tai taistelemaan hyökkääviä vihollisia vastaan
  • Yhteistyö yhteisön kanssa – Aloita kilta tai liity kiltaan, nauti yhteistyöstä tai kilpaile muita vastaan

Fantasy Town julkaistaan Pohjois -Amerikassa, Euroopassa ja Australiassa/Uudessa -Seelannissa iOS- ja Android -laitteilla vuonna 2022. Lisätietoja Fantasy Townista saat sen virallisella verkkosivulla

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.