Arcadia Fallen PC:lle ja Nintendo Switchille™!

Galdra Studiosin ensimmäinen visuaalinen romaani, Arcadia Fallen, saapuu PC:lle 17. marraskuuta kello 19.00 CET ja Nintendo Switchille vuonna 2021.

Aalborg, Tanska – 4. marraskuuta 2021 Pelaa nuoren alkemistin oppipojan roolissa, joka on tahattomasti sidottu laittomaan henkeen. Joutuessaan yllättäen sotaan ihmiskunnan ja taikuuden välillä, hänen täytyy liittyä epätodennäköisten sankareiden ryhmään paetakseen omaa tuhoaan ja toivottavasti pelastaakseen maailman matkan varrella.

Arcadia Fallen on pohjoismaista inspiroitunut fantasia, jossa roolipelaaminen ja henkilökohtainen ilmaisu ovat etusijalla. Se sisältää kustomoitavan päähenkilön ja dialogijärjestelmän, joka antaa pelaajien muokata hahmonsa persoonallisuutta pelatessa. Haluatko olla ujo? Rohkea? Tai ikuinen vitsiniekka? Vietä aikaa matkallasi mukana olevien seuralaisten kanssa, joista neljä voit romantisoida (LGBTQ+-ystävällinen), ja jos romantiikka ei ole sinun juttusi, voit luoda merkityksellisiä ja syviä platonisia suhteita kaikkien kanssa.

Hallitse alkemiakykysi pelin alkemiapulmiin keskittyvässä minipelissä ja käytä järkeäsi Anemone Valleyn mysteerien paljastamiseen!

Peli rahoitettiin menestyksekkäästi Kickstarterissa kesällä 2020, jolloin se keräsi rahaa AAA-laatuisiin ääninäyttelijöihin, kuten Joe Zieja (Fire Emblem: Three Houses) ja Erica Lindbeck (Persona 5; Final Fantasy VII Remake), Philip Bache (Life Is Strange; Skyrim) ääniohjauksella.

Galdra Studios

Galdra Studiosin perustivat viimeisenä yliopistovuotenaan kolme ystävää, joilla on monipuoliset taidot ja yhteinen intohimo peleihin ja niiden tarinaan. Daniel ja Mette olivat tutkineet interaktiivisia kertomuksia peleissä opintojensa aikana, ja yhdessä Jesperin kanssa he pyrkivät tuomaan uusia ideoitaan maailmalle tarinoiden kirjoittamiseen. Heidän diplomityöstään tuli prototyyppi Arcadia Fallenille, ja valmistumisen jälkeisen kesän aikana syntyi Galdra Studios. Lokakuusta 2018 lähtien Daniel ja Mette ovat työskennelleet kokopäiväisesti Galdra Studiosilla saadakseen Arcadia Fallenin valmiiksi ja julkaistakseen sen vuonna 2021.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.