Toimintapeli Necromunda: Hired Gun esitellään uudella elokuvamaisella videolla

Ylistettyyn Warhammer 40 000 -peliuniversumiin sijoittuva Necromunda: Hired Gun -toimintapeli on saanut pelimaailmaa ja sen synkkää tunnelmaa esittelevän videon. Pelin taustaa ja sen ympäröivää maailmaa kuvaava video maalaa pelimaailmasta lohduttoman ja ankaran kuvan. Luvassa on räiskyvää toimintaa, hurmeisia hetkiä ja toinen toistaan katalampia henkilöhahmoja maailmassa vailla toivoa.

Warhammer-peliuniversumiin sijoittuva ensimmäisen persoonan toimintapeli tarjoaa vauhdikkaita kohtaamisia, rajuja taisteluita ja palkkasoturille sopivia tehtäviä. Näitä ei tarvitse kuitenkaan suorittaa yksin, sillä apuna on luotettava ja taistelukykyinen kyberkoira. Pelin asevalikoima on kattava ja koostuu niin lähitaisteluaseista kuin erilaisista ampuma-aseistakin. Niiden lisäksi pelihahmolla on tartuntakoukku ja muita erikoisvarusteita, joilla ongelmatilanteiden ratkominen helpottuu. Myös ryöstösaaliin kerääminen ja varusteiden kehittäminen ilahduttaa armottoman maailman taistelutehtävien keskellä. Nopeatempoinen ja toiminnantäyteinen räiskintä yhdistyy pelissä nautinnolliseksi Warhammer-pelikokemukseksi vailla vertaa.

Necromunda: Hired Gun julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 30. kesäkuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 18. Lisätietoja
www.focus-home.com/en-us/games/necromunda-hired-gun

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.