Taktinen fantasiapalloilu Blood Bowl 3 aloittaa beetatestivaiheen ja esittelee uuden joukkueen

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Blood Bowl 3 tuo kentälle keisarilliset aateliset ja esittelee näiden pelidynamiikan uudella esittelyvideollaan.

Warhammer-peliuniversumin urheilullisempaa laitaa edustava Blood Bowl 3 -lautapeli yhdistää toisiinsa fantasiarodut haltioista peikkoihin ja amerikkalaista jalkapalloa muistuttavan taktisen joukkuelajin. Erikoinen yhdistelmä on vauhdikas, hauska ja raju pallopeli, jossa toisinaan maalien tekeminen uhkaa jäädä kovien yhteenottojen ja taklausten varjoon. Tässä on myös pelin hauskuuden ydin, sillä jokainen eri joukkue erilaisine fantasiarotuineen vaatii erilaisia pelitapoja ja taktiikoita voiton sinetöimiseksi.

Blood Bowl 3 esittelee uudistetun joukkuevalikoiman ja aiempaa sulavamman pelimekaniikan, jonka ansiosta myös uudet pelaajat pääsevät helposti sisään pelin kutkuttavaan maailmaan. Yksi uusista joukkueista on ihmisaatelisista koostuva Imperial Nobility, jossa rikkaiden sukujen valitsemat pelaajat yhdistävät hyvät pelitaidot, tyylikkäät peliasut ja näyttävät eleet. Taidokas pelaaminen yhdistyy rajuihin taklauksiin, joita vahvistaa pelaajan halutessa väkivahva ja jättiläismäinen ogre. Nopealiikkeinen aatelistiimi onkin vauhdikasta heitto- ja juoksupeliä arvostavan pelaajan valinta.

Blood Bowl 3 aloittaa tulevina viikkoina myös suljetun beetatestivaiheen. Sen myötä beetatestiin valikoituneet pelaajat pääsevät jo ennakkoon koeponnistamaan peliä sen kehityksen loppuvaiheilla ja vaikuttamaan pelin tasapainotukseen. Beetatesti on käynnissä 3.-13. kesäkuuta välisen ajan ja siihen voi rekisteröityä osoitteessa www.bloodbowl-thegame.com. Lisäksi pelin early access -pelivaihe alkaa pc-tietokoneilla syyskuun 2021 aikana.

12 eri joukkueesta ja eri kenttävaihtoehdosta sekä näiden kannustusjoukoista koostuva Blood Bowl 3 sisältää sekä hauskan yksinpelikampanjan että kiehtovan moninpelimuodon. Pelissä on entistä enemmän räätälöitäviä vaihtoehtoja pelaajan omaan pelitapaan mukautuen. Blood Bowl 3 onkin sekä tuttua lautapeliä että uusittuja sääntöjä sopivasti yhdistelevä fantasiapalloilu, jonka parissa viihtyvät sekä lautapelin ja videopelisarjan veteraanit että pelisarjan uudet pelaajat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.