Tänään alkava FarmCon-virtuaalitapahtuma esittelee maanviljelyn saloja

Maailman suosituin maanviljelyyn keskittyvä pelisarja esittäytyy tällä viikolla pelijulkaisija GIANTS Softwaren toimesta FarmCon-virtuaalitapahtumassa. Tänään alkava tapahtuma kestää aina viikon loppuun asti ja jokaiselle päivälle on luvassa omaa ohjelmaa.

Farming Simulator 22 -peli tarjoaa entistä kokonaisvaltaisemman maanviljelykokemuksen, joka sisältää uudenlaisia pelialueita, uusia viljelykasveja ja näihin liittyviä työkoneita. FarmCon-tapahtumassa on jokaiselle päivälle oma Farming Simulator 22 -teemansa, joiden myötä käydään läpi uuden pelin eri osa-alueita.

Keskiviikkona 21. heinäkuuta esitellään pelin vuodenajat, uusi Elmcreekin pelikartta ja sukelletaan pelin elokuvamaisen esittelyvideon taustoihin. Torstaina 22.7. on vuorossa pelin varsinainen esittely uusien ominaisuuksien osalta sekä tutustuminen GIANTS Engine 9 -pelimoottorin saloihin. Perjantaina 23.7. käydään läpi pelin kolmea uutta viljelykasvia ja näiden vaikutusta pelimaailman tuotantoketjuihin. Lisäksi syvennytään pelin räätälöitävyyteen ja äänipuolen uudistuksiin.

Viikonloppu eli 24.-25. heinäkuuta on varattu Farming Simulator League -kilpapelitapahtumalle ja sen kolmannelle kisakaudelle. Peliturnauksen finaaliottelut esitetään reaaliaikaisesti pelin Twitch- ja YouTube-kanavilla alkaen kello 11.00 Suomen aikaa.

Uusiutunut Farming Simulator 22 -maanviljelysimulaatio tuo mukanaan uusina viljelykasveina viinirypäleet, oliivit ja durran. Uudet viljelykasvit vaativat erikoishuomiota ja näitä varten on ostettavissa myös omia työkoneita. Farming Simulator 22 uusiutuu myös uusien pelikarttojen myötä. Peli sisältää kaksi uutta pelialuetta sekä uusitun Erlengratin vuoristoalueen. Yhdysvaltojen keskilännestä innoituksensa saanut Elmcreek on täynnä avaria peltoja ja aukeita, joihin pelaaja voi perustaa oman maatilansa. Virtuaalimaanviljelijät voivat suunnitella ja määrittää monenlaisia ja eri kokoisia peltoja alueelleen aitoon keskilännen tyyliin.

Farming Simulator 22 julkaistaan sekä PlayStation 5-, Xbox Series X|S-, PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc- ja Mac-tietokoneille 22. marraskuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 3.

FarmCon-virtuaalitapahtuma on katsottavissa GIANTS Softwaren Twitch-tilillä osoitteessa https://www.twitch.tv/giantssoftware.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.