Assassin’s Creed Valhalla -toimintapeli laajenee kesäfestivaaleilla ja Pariisin valloituksella

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) tuo runsaasti lisäsisältöä eeppiseen Assassin’s Creed Valhalla -viikinkiseikkailuun.

Huippusuositun toimintapelin toinen iso pelilaajennus vie viikinkisoturit historiallisten tapahtumien hengessä Pariisiin. The Siege of Paris -lisäosa keskittyy nimensä mukaisesti frankkien valtakunnassa sijainneen Pariisin kaupungin piiritykseen. Matkan aikana päähahmo Eivor lähtee valtaamaan uusia alueita, kohtaamaan uusia vihollisia ja muodostamaan uusia liittoutumia.

Lisäosan musiikin säveltäjänä toimii viulisti Stephanie Economou, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Mulan ja Yksin Marsissa. Sävellystyöstä on julkaistu ensimmäinen kappale, tunnelmallisen kaunis Hásæti. Lisäosan ääniraita julkaistaan kokonaisuudessaan pelin lisäosan julkaisun yhteydessä 12. elokuuta.

Ennen Pariisin valloitusta pääsevät viikingit juhlimaan Sigrblot-juhlan tunnelmissa. 29. heinäkuuta alkava ja 19. elokuuta päättyvä kesäjuhla valmistaa viikingit hyökkäykseen erinäisten puuhasteluiden, pelien ja tehtävien innoittamana. Juhlia vietetään pelin keskusalueella Ravensthropen kylässä. Jotta juhlallisuudet voivat alkaa, tulee pelaajan olla läpäissyt kaksi ensimmäistä tarinankaarta Englannissa sekä olla päivittänyt kylä vähintään toiselle asumustasolle asti.

Ehtojen täytyttyä kylä juhlistaa Sigrblot-menojen myötä, johon kuuluu erilaisia taistelunäytöksiä, lautapeli Orlogin pelaamista ja leikkimielistä herjailua flyting-riimailun parissa. Suoritetuista aktiviteeteista palkitaan poletein, joilla voidaan ostaa erilaisia juhlateemaisia varusteita. Luvassa on myös uusia tehtäviä ja tarinoita juhlallisuuden kunniaksi. Lisäksi fanien kaipaama yhden käden miekka tekee paluun asevalikoimaan. Miekka on saatavilla vain rajoitetun ajan.

Assassin’s Creed IV Black Flag- ja Assassin’s Creed Origins -toimintapelit luonut pelistudio Ubisoft Montreal vie pelaajat viikinkiajalle ja kertoo Eivor-viikinkisoturin tarinan. 800-luvulle sijoittuva Assassin’s Creed Valhalla -peli esittelee upean, avoimen ja eläväisen pelimaailman, joka nivoo yhteen sekä viikinkien ryöstöretket että Englannin synkän ja verisen aikakauden. Peli tuo sarjaan uusia ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden järjestää omia ryöstöretkiä ja perustaa oma uudisasukasyhteisö uuteen maahan. Vahvistamalla omaa yhteisöä kasvaa myös pelaajan johtaman alueen vaikutusvalta. Pelaajan ohjastama Eivor voi pelaajan valinnan mukaan olla mies- tai naistaistelija. Omaa hahmoaan voi myös muokata monella tapaa hiustyylien, tatuointien, sotamaalausten ja varusteiden osalta ilmentämään omaa tyyliään.

Assassin’s Creed Valhalla on saatavilla Xbox Series X/S-, Xbox One-, PlayStation 5- ja PlayStation 4 -pelikonsoleille sekä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikkojen kautta pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla Ubisoft+- ja Stadia-pelipalveluista. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.