Taistelupeli For Honor tuo mystisen soturihahmon keskelle selviytymistaistelua

Ubisoftin suosittu verkkotaistelupeli For Honor aloittaa viidennen pelivuoden toisen kauden. Mirage-nimellä kulkeva pelikausi tuo nimensä mukaisesti näkyjä ja hallusinaatioita kuivuudesta ja juomaveden puutteesta kärsiville ihmisille. Onko taivaanrannassa oleva mystinen hahmo apuun tullut samurai vai tuntematon vihollinen? Vai onko kaikki vain pelkkää kuvitelmaa?

For Honorin samurailiittouma vahvistuu uudella hahmolla, jolla sanotaan olevan mystisiä kykyjä, mutta kukaan ei tunnu tietävän kuka hän on ja mistä hän tulee. 10. kesäkuuta alkava toinen kausi tuo peliin kuivuuden aikakauden, mikä heijastuu pelimaailmaan Kyoshin-temppelin vehreyden katoamisena ja uusina konflikteina. Se tuo mukanaan myös rajoitetun ajan pelitapahtuman.

Lisäksi luvassa on uusia taisteluita, palkintoja ja keräiltäviä esineitä. Uuden Battle Pass -keräilyjärjestelmän myötä pelaajille tarjoutuu tavoiteltavaksi uusia lopetusliikkeitä, eleitä ja muita kosmeettisia päivityksiä. Mirage-päivitys tulee pelin kaikille pelialustoille 10. kesäkuuta 2021.

For Honor vie pelaajansa julman, ankaran ja anteeksiantamattoman taistelukokemuksen pariin. Näillä taistelukentillä kohtaavat rohkeat ritarit, brutaalit viikingit ja salaperäiset samurait. Kolme tunnettua ja toisistaan poikkeavaa sotilasperinnettä kohtaavat toisensa nopeatempoisessa taistelupelissä. Näissä taisteluissa yhdistyvät niin taktisuus ja strategisuus kuin taidot ja refleksitkin. For Honor kutsuu luokseen taistelutaitoja ylistävällä pelattavuudella, jossa yhdistyvät erilaisten aseiden hallinta, monimuotoiset taidot sekä voitontahto. Näitä taisteluita käydään maan, kunnian ja maineen nimissä, eikä yksikään voitto ole mitään ilman rehtiä taistelua! Monenlaiset ympäristöt ja miljööt kutsuvat sotureitaan ottamaan yhteen kentillä, jotka värjätään punaiseksi rohkeiden hurmeella.

For Honor on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli toimii yhteensopivuustilan kautta myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla. Lisäksi peli on saatavilla Stadia- ja UPLAY+-tilauspalveluille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.