Maailman suosituimpiin korttipeleihin lukeutuva UNO juhlii viisikymppisiään

Pelikonsoli-, mobiili- ja tietokonepelien johtava julkaisija, Ubisoft (www.ubi.com) on julkaissut juhlallisen lisäosan UNO-korttipelin videopeliversiolle. Tällä juhlitaan UNO-korttipelin viisikymmenvuotista taivalta.

UNO on yksi maailman suosituimmista korttipeleistä ja sitä ovat pelanneet lukemattomat pelaajat ympäri maailmaa jo vuosikymmenten ajan. Pelin juhlavuotta juhlitaan yhdessä korttipelipelivalmistaja Mattelin ja videopelijulkaisija Ubisoftin yhteistyössä julkaisemalla erikoisversiolla. Pelin juhlaversio sisältää ainutlaatuisen korttipakan, pelilaudan ja juhlaversion säännöt.

UNO-videopelin 50th Anniversary -lisäosa sisältää samettisen mustat pelikortit, uusitun kultamustan pelilaudan, kultaisen pelikolikon ja ainutlaatuisen 50/50-kortin. Kun 50/50-kortti pelataan pelipöydälle, pelikolikko heitetään ilmaan neljän lisäkortin arpomiseksi satunnaiselle pelaajalle.

Perinteiseen korttipeliin perustuva UNO-videopeli sisältää versioita useilla eri teemoilla ja lisäosilla. Näihin sisältyy ainutlaatuisia erikoiskortteja sääntömuunnelmineen. Näin pelaajat voivat kokea esimerkiksi jäisen pelilaudan talviteemalla, sekoittaa pakkaa Rabbids- tai Rayman-hahmoilla, sävyttää peliä Just Dance -teemalla tai kääntää koko pelin ”ympäri” UNO FLIP! -lisäosalla. Viimeisimpänä lisäyksenä UNO on täydentynyt Fenyx’s Quest -lisäosalla, joka on saanut innoituksensa Ubisoftin suositusta Immortals Fenyx Rising -videopelistä. Se tuo peliin mukaan ripauksen fantasiasävyä pelin jumalaiselta kultaiselta saarelta.

UNO-videopelin 50th Anniversary -lisäosa on saatavana sekä PlayStation 4-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille ja Stadia-pelipalvelulle. Lisäosa toimii myös PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla yhteensopivuustilan ansiosta. Lisäksi UNOn talviteema ja Rabbids-lisäosa ovat ladattavissa ilmaiseksi. Pelin muut lisäosat ja erikoisteemat ovat ostettavissa joko erikseen tai osana kokonaisvaltaista Ultimate-painosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.