Trove saa juhlat käyntiin uudenvuoden Renewus 2022 -tapahtumallaan

Hampuri, 4. tammikuuta 2022 – Hyvää uutta vuotta, Trovialaiset! Uuden vuoden alku tarkoittaa, etteivät  juhlat pysähdy Trovessa, sillä nyt vietetään Renewus 2022 -tapahtumaa. Tästä päivästä lähtien tammikuun 18. päivään asti Trovialaiset voivat nauttia Neon After Party -teemaisesta tapahtumastamme, joka on täynnä uusia tehtäviä, pukuja sekä liittolaisia ja samalla osallistua joihinkin palaaviin rientoihin.

Troven Renewus 2022 -tapahtumassa Trovialaiset voivat osallistua uuteen 7-osaiseen tehtäväketjuun, jonka tarjoaa taukoamatta juhlinut Qubesly… kuten arvata saattaa! Hänen tehtävänsä suorittaminen palkitsee pelaajat uudella Renewus Rhapsody -magriderilla, jonka kelluvat kaiuttimet, koskettimet ja DJ-dekki saavat taatusti* kaikki bileet käyntiin. 

Se, että uusi vuosi on edessämme, ei tarkoita, ettemmekö voisi nauttia nostalgiasta. Renewus 2022 -tapahtumassa Trovialaiset voivat jälleen todistaa pääkeskukseen muutaman minuutin välein putoavien Renewus-pallojen hyökkäystä, ja ne toimivat täydellisenä esineenä improvisoituihin jalkapallo-otteluihin. Aiempien Renewus-tapahtumien palkinnot ovat myös saatavilla, mikä antaa täydentäjille mahdollisuuden täyttää kokoelmiensa aukot.

Lisätietoja saat seuraavista linkeistä:

• Verkkosivu: http://houseofwonders.gamigo.com/  
• Twitter: https://twitter.com/gamigo  
• Facebook: https://www.facebook.com/gamigo.group  
• Instagram: https://www.instagram.com/gamigogroup/  
• YouTube: https://www.youtube.com/user/gamigogames  
• Twitch: https://www.twitch.tv/gamigogames  
• Discord: https://discord.gg/VqFgpu4Fyz  

*Takuu on voimassa vain Troven maailmassa niin kauan kuin ystäväsi ovat valmiita aloittamaan juhlat. Kun kaikki osapuolet ovat yhtä mieltä siitä, että on itse asiassa aika aloittaa juhlat, Renewus Rhapsody -magrider auttaa suuresti tässä tehtävässä.
 
Tietoja gamigo groupista
Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen peliportfolio sisältää ilmaispelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Gamigo Group työllistää yli 400 työntekijää ja on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksan Hampurissa (pääkonttori) ja Berliinissä sijaitsevien toimipaikkojensa lisäksi gamigo groupilla on sivuliikkeet Austinissa ja Bellevuessa (USA) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi gamigo Inc. -tytäryhtiöt, jotka toimivat nimillä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo group pyrkii kasvamaan orgaanisesti sekä yritysostoin. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, mukaan lukien pelit, peli- ja teknologiayritykset sekä yksittäiset peliomaisuudet. Gamigo group on osa Media and Games Investiä (MGI). Lisätietoja gamigo groupista voi lukea osoitteessa https://corporate.gamigo.com/. Lue lisää MGI:stä osoitteessa https://mgi-se.com/.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.