Resident Evil -pelisarja täyttää 25 vuotta!

Capcomin luoma ja kokonaisen tyylilajin määritellyt Resident Evil -pelisarja täyttää tänään 25 vuotta. Selviytymiskauhun äitinä tunnettu pelisarja on kauhistuttanut ja viihdyttänyt pelaajia vuosien saatossa sekä usean pelin että monen elokuvan voimin. Pelisarjaa onkin myyty neljännesvuosisataisen uransa aikana yli 107 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Pelisarjan myötä monet sen päähahmoista ovat nousseet ikonisiksi sankareiksi ja sankarittareiksi merkittävänä sukupolvikokemuksena.

Pelisarjan uusin julkaisu, Resident Evil Village, juhlistaa pitkää uraa entistä upeampana kauhukokemuksena ensi toukokuussa. Pelin julkaisua edeltää Capcomin digitaalinen Resident Evil Showcase -tapahtuma, jossa paljastetaan uusia yksityiskohtia tulevasta pelistä. Lisäksi tapahtumassa tuodaan esille pelisarjan juhlavuoden tapahtumia. Resident Evil Showcase -tapahtuman päivämäärä julkistetaan myöhemmin.

Yksi juhlavuoden merkittävistä julkistuksista on Resident Evil Re:Verse -moninpelikokemus. Se tuo mukanaan pelisarjan kuuluisat sankarihahmot ja hirviömäiset bioaseet. Pelissä pelaajat aloittavat toisiaan metsästävinä ihmishahmoina ja keräävät virusnäytteitä pelikartalta. Nujerretut ihmishahmot palaavat peliin bioasehirvityksinä kostaakseen kohtalonsa ihmisille. Mitä enemmän virusnäytteitä pelihahmo on kerännyt, sen rajumpi muodonmuutos on luvassa. Tämä osaltaan luo taktisen ulottuvuuden pelaajien väliselle selviytymistaistelulle. Resident Evil Re:Verse on ilmainen kaikille Resident Evil Village -pelin ostajille.

Resident Evil Re:Verse -moninpelin avoin beetatesti alkaa 8. huhtikuuta kello 9.00 Suomen aikaa ja loppuu 12. huhtikuuta kello 8:59. Beetatesti on voimassa PlayStation 4-  ja Xbox One -pelikonsoleilla sekä pc-tietokoneilla. Pelin aiempaan suljettuun beetatestiin osallistuneet voivat pelata peliä beetatestiversion päivitetyllä versiolla. Uusien pelaajien ladattavaksi avoin beetaversio tulee 5. huhtikuuta alkaen. Osallistujilta vaaditaan rekisteröity Capcom ID -tunnus.

Resident Evil Village on ennakkotilattavissa perusversiona ja keräilijänversiona. Keräilijänversio sisältää pelin lisäksi digitaalisen Trauma Pack -laajennuksen, joka täydentää peliä muun muassa ainutlaatuisin asein, tallennuspistejärjestelmällä ja lisävaikeustasoilla. Lisäksi pakettiin sisältyy ikonisen Chris Redfieldin koristepatsas, SteelBook-pelikotelo, pelin kylän kangaskartta ja A4-kokoinen juliste. Resident Evil Village tukee myös pelin päivittämistä PlayStation 4 -pelikonsolilta PlayStation 5 -pelikonsolille sekä päivittämistä Xbox One -versiosta Xbox Series X/S -pelikonsolille.

Resident Evil Village jatkaa Resident Evil 7 Biohazard -pelin tapahtumista Ethan Wintersin tarinalla pahaenteisessä kyläympäristössä. Luvassa on pelisarjalle ominaista sykettä kohottavaa ja hiuksia nostattavaa selviytymiskauhua sekä jännittäviä toimintaosuuksia. Pelin vastustajat tarjoavat hyytävän kammottavia kauhunhetkiä sykähdyttävissä kohtauksissa. Peli lupaakin fanien rakastamaa Resident Evil -toimintaa oikeanlaisella kauhistuttavalla tavalla. Pelaaja kohtaa useita erilaisia uhkia, kuten nopealiikkeisiä ja alati häntä väijyviä olentoja sekä omintakeisen Lady Dimitrescun salaperäiset tyttäret, jotka voivat halutessaan muuntua hyönteisparviksi. Jokaisella pelin moninaisista vihollisista on omat taistelutyylinsä, joten pelaajan pitää oppia sopeutumaan erilaisiin tilanteisiin ja vihollisiin. On hyvä tietää, milloin on hyvä hetki taistella ja milloin paeta.

www.residentevil.com/village/

Resident Evil Village julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille 7. toukokuuta 2021. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Näin käytössä on aina pelin uusin ja paras versio käytössä olevan Xbox-pelikonsolin mukaisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.