Ole ensimmäisten joukossa kokemassa Rough Justice Seneca Cityssä!

Tee kaikkesi saadaksesi aloitteleva turvallisuusvirastosi menestymään tässä 80-luvun noir-henkisessä rikosten täyteisessä, likaisuuden rajoja ylittelevässä ja kostoa etsivässä strategiapelissä. Se on saanut inspiraationsa lautapelistä, joten mukana ovat nopat ja kortit.

Düsseldorf, Saksa – 13. kesäkuuta 2022 – Vapauduttuaan vankeusrangaistuksestaan etsivä Jim Baylor, Seneca Cityn entinen ”valkoinen ritari”, on suostunut konsultoimaan vanhan ystävänsä horjuvan turvallisuusviraston toimintaa. Se, mikä vaikutti palvelukselta hänen entiselle kumppanilleen, on paljastanut syvemmän salaliiton. Salainen järjestö, jolla on suuria tavoitteita, on levittämässä vaikutusvaltaansa Seneca Cityyn, ja Jim on sen tähtäimessä.

Rough Justice: ’84 on 80-luvun noir-henkinen strategia- ja hallintapelihybridi, jossa on ainutlaatuinen sekoitus aikakausikohtaisia arvoituksia sekä noppien ja korttien käyttöä. Hallinnoi agenttejasi ja neuvo heitä parhaassa mahdollisessa toimintatavassa, kun he hoitavat erilaisia tapauksia, kuten turvatoimia, takavarikointeja ja paljon muuta. 

Kitke kaupunkia kalvava syöpä, paljasta pahaenteinen juoni ja jakele Rough Justicea.
Tutustu Alpha Demoon, joka on nyt saatavilla Steamissa

Pelaa, pidä hauskaa ja mikä tärkeintä, anna kehittäjille rehellistä palautetta ja auta muokkaamaan peliä ennen suunniteltua lopullista julkaisua vuoden 2023 alussa!

”Rough Justice: ’84:n kehittäminen on ollut hurjaa vuoristorataa, emmekä ole vieläkään valmiita! Onnistuimme saamaan pelin ytimen kuntoon ja olemme innoissamme jatkokehityksestä. Faneilta saatujen ominaisuustoiveiden ja palautteen kuunteleminen on meille tärkeää. Usein pelinkehittäjät kärsivät putkinäöstä, emmekä me ole poikkeus. Loppujen lopuksi tavoitteemme on luoda hauska pelikokemus, ja yhteisön suora palaute on tässä prosessissa olennaisen tärkeää.” sanoo Jeremiah Costello, Gamma Minusin toimitusjohtaja ja perustaja.

Pelin kanssa on todellakin ollut hullua kyytiä tähän mennessä, kunniamainintoja on kertynyt vasemmalta ja oikealta. Voitimme Nordic Game Discovery Contest -karsinnan huhtikuussa, meidät valittiin Epic MegaGrant -apurahan saajaksi toukokuussa ja lopulta meidät valittiin osallistumaan Steam Next Fest -tapahtumaan, jossa demo alkaa tänään 13. kesäkuuta – Meillä on kaikki merkit tulevasta menestyksestä, joten muista lisätä se toivelistallesi Steamissa tänään!

Gamma Minus

Gamma Minus on Saksassa sijaitseva itsenäinen pelikehitysstudio, jonka perustivat Jeremiah Costello ja Friedrich Klemme vuonna 2018.  Tämä on kolmas yritys, johon toimitusjohtajat ovat ryhtyneet yhdessä, sillä aiemmin he ovat perustaneet t-recs studiosin ja Native Primen. Gamma Minus UG sai toukokuussa 2022 Epic Megagrantin työstään Rough Justice: ’84:n parissa, ja voitti hiljattain Nordic Game Discovery Contest -karsinnan huhtikuussa 2022.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.