Odotettu Resident Evil Village -kauhupeli tänään kaupoissa

PAN Vision Finlandin jakelema ja Capcomin julkaisema Resident Evil Village -kauhupeli on julkaistu. Legendaarisen pelisarjan kahdeksas luku jatkaa edellisen pelin jälkeistä tarinaa uusin kääntein ja tutustuttaa pelaajan pahaenteiseen kylään.

On kulunut vuosia siitä, kun edeltävän Resident Evil 7 Biohazard -pelin tapahtumat päättyivät. Sen keskushahmo Ethan Winters perheineen elää onnellista elämää, kunnes uudet synkät pilvet yllättäen ilmestyvät varjostamaan autuutta. Ethan imeytyy keskelle karmivaa tapahtumaketjua, joka syöksee hänet tehtävästä tärkeimpään: pelastamaan oman tyttärensä.

Pelin pääroolissa on synkeä kyläpahanen, joka ei ole luonteeltaan aivan tavallisimmasta päästä. Sekä kylä että Ethan muodostavat merkittävän osan tarinaa, jossa kohdataan kauhujen ohella ainutlaatuisia ja merkittäviä hahmoja, kuten vaikuttava Lady Dimitrescu. Luvassa on pelisarjalle ominaista selviytymiskauhua ja jännittäviä toimintaosuuksia upealla peligrafiikalla loihdittuna. Yksityiskohtaiset ja tunnelmalliset peliympäristöt sävyttävät mielenkiintoista pelimaailmaa kutkuttavalla tavalla.

Peli tasapainottelee taidokkaasti jännityksen, toiminnan ja kauhun välillä mielenkiintoisella tarinankaarella ja mielenkiintoisilla hahmoilla. Ympäröivä äänimaailma täydentää pelikokemusta hiuksia nostattavalla tavalla ja tuo pelin eloon ainutlaatuisen sykähdyttävästi.

Tarinavetoisen yksinpelikokemuksen lisäksi mukana on pelisarjan fanien suosima The Mercenaries -pelitila, joka avautuu pelaajan koettavaksi pelin tarinan läpäisyn jälkeen. Mercenariesin vaihtoehtoinen pelimuoto tarjoaa lisää tekemistä uusien haasteiden ja ominaisuuksien muodossa, ja avaa kyläympäristön koettavaksi uudella tavalla.

Pelisarjan 25-vuotista historiaa juhlistetaan myös kesällä 2021 julkaistavalla Resident Evil: Re:Verse -moninpelillä. Se on ilmainen kaikille Resident Evil: Village -pelin ostaneille.

Resident Evil Village on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X/S- ja Xbox One -pelikonsoleilla. Näin käytössä on aina pelin uusin ja paras versio käytössä olevan Xbox-pelikonsolin mukaisesti.Lisätietoja
www.residentevil.com/village/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.