Miljoonien pelaajien suosimassa Rainbow Six: Siege -verkkopelissä juhlitaan lumisodan parissa

Tänä vuonna Rainbow Six: Siege -verkkopelissä juhlitaan jouluisissa tunnelmissa. Vakavailmeiset sotilasoperaattorit ovat päättäneet rentoutua ja hoitavat yhteenotot taktisen lumisodan keinoin. Rajoitetun ajan Snow Brawl -pelitapahtuma on käynnistynyt ja kestää aina 4. tammikuuta 2022 saakka. Luvassa on muun muassa uudenlainen lipunryöstö, jota käydään uusitulla Chalet-kartalla. Lisäksi Snow Brawl -pelitapahtuma sisältää peräti 45 kosmeettista keräilyesinettä talvisella teemalla.

Kuten arvata saattaa, yhteenottoja käydään lumipalloilla, joita onkin käytössä rajoittamaton määrä. Kakkosaseena on käytössä ainutlaatuinen lumipallotykki eli Snowball Launcher. Kolmesta osumasta pelaaja joutuu palautuspisteelle ennen syöksymistä takaisin taistoon. Kuten jo pelimuodon nimi antaa osviittaa, pelaajien tehtävänä on varastaa vastustajan lippu saadakseen pisteitä. Ottelut kestävät kymmenen minuuttia ja eniten pisteitä kerännyt joukkue voittaa.

Lisäksi kentältä on kerättävissä ainutlaatuisia hahmotehosteita, kuten liikenopeutta, tulinopeutta ja terveyttä kohentavia ominaisuuksia sekä lumipallotykin ammuksia.

Moninpelivetoisella Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege -toimintapelillä on maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa rekisteröitynyttä pelaajaa. Samalla pelin suosio elektronisen urheilun saralla on kasvanut kovaa vauhtia. Taktisen ja toimintapitoisen erikoisryhmätoiminnan ykkösnimi vie pelaajansa jännittävän ja kiihkeätunnelmaisen toiminnan maailmaan, jossa lainvalvojat ja ammattirikolliset ottavat yhteen toistensa kanssa. Rainbow Six -pelisarja ei kuitenkaan edusta suoraviivaista räiskimistä, vaan rakentuu tarkkaan laadittujen strategioiden ja taktisten toimintamallien varaan. Poliisin ja armeijan erikoisryhmistä tutut erikoisvälineet, kuten erilaiset räjähteet, kranaatit, suojakilvet ja monet muut apuvälineet ovat yhtä tärkeässä osassa kuin vaativaan voimankäyttöön tarkoitetut ampuma- ja lähitaisteluaseet. Tom Clancy’s Rainbow Six Siege onkin yhdistelmä sekä kiivasta räiskintää, vaarallisia lähitaistelutilanteita että taktista osaamista ja strategista pohdintaa. Yksinpelin lisäksi Tom Clancy’s Rainbow Six Siege tarjoaa monipuoliset moninpelitilat, joissa pelaajat voivat toimia ryhmissä toisiaan vastaan. Peli soveltuukin erinomaisesti myös elektronisen urheilun temmellyskentäksi.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.