Massiiviset monsteriautot vyöryvät uudelle konsolisukupolvelle

PAN Visionin jakelema ja NACONin julkaisema Monster Truck Championship -ajopeli julkaistaan maaliskuussa myös PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille, joilla päästään nauttimaan entistä upeammasta ultraterävästä 4K-grafiikasta ja jopa 60 ruudun päivitysnopeudesta.

Viime marraskuussa edelliselle konsolisukupolvelle ja pc-tietokoneille julkaistu ajopeli tuo kilpa-areenoilta ja televisiosta tutut jättiautot pelaajien ajettaviksi. Hurjilla tehoilla, vääntökyvyllä ja jättirenkailla varustetut monsteriautot ovat monelle tuttu näky erilaisista viihdeohjelmista ja elokuvista. Näiden massiivisten autojen ajamisesta voi Suomessa vain haaveilla. Monster Truck Championship tekee haaveista totta virtuaalimuodossa, kun kuljettaja pääsee ohjastamaan toinen toistaan hurjempia jättikaaroja erilaisilla ajoradoilla.

Kovaääniset voimanpesät ajavat kilpaa töyssyisillä radoilla mittaa toisistaan ottaen. Luvassa on tiukkoja kurveja, hurjia hyppyjä ja jyrkkiä töyräitä, jotka pitävät menon villinä ja kisan arvaamattomana. Kun isot tehopakkaukset syöksyvät radalla kaasu pohjassa, toisinaan myös ajoneuvojen pelti rytisee ja vaaran tuntu on ilmassa.

Monster Truck Championship -pelissä pelaaja osallistuu astetta erikoisempiin ajokisoihin oikean hirviöauton ratissa. Pelkän vauhtiajon ohella tärkeää on kiikkerästi ohjautuvan auton hallinta ja nopea reagointikyky. Se tuo kisailuun omat haasteensa, sillä jättimäiset renkaat ja tarkka fysiikanmallinnus tekevät autosta haastavan hallita. Reilun maavaran ansiosta pienet töyssyt on kuitenkin helppo ylittää eikä massiivinen auto jumiudu helpolla irtohiekkaan.

25 eri ajorataa

Pelissä on 25 erilaista ajorataa ja ajoareenaa eri puolilla Yhdysvaltoja. Mukana on useita erilaisia pelitiloja, kuten freestyle-kisat, vauhdikkaat rallit, rajut tuhoajot ja hyvää ajotaitoa vaativat aika-ajot. Pelissä on myös jopa kahdeksan pelaajan verkkopelitila. Lisäksi mukana on kiehtova urapelimuoto, jonka myötä pelaaja ottaa osaa erilaisiin ajotapahtumiin ja kisoihin. Menestyksen tuomilla palkintorahoilla pelaaja voi tuunata ja räätälöidä autoaan lukemattomin eri tavoin. Lisäksi pelaaja joutuu huolehtimaan omasta tiimistään ja sen varallisuudesta. Lopullisena tavoitteena on mestaruussarjan voitto Monster Truck -finaaleissa.

Erilaisia monsteriautoja on 16 erilaista ja näistä jokaista voi muokata erilaisin ominaisuuksin niin kiihtyvyyden, jousituksen, huippunopeuden kuin rengasvalintojenkin suhteen. Kaikkiaan mukana on 50 erilaista viritysosaa, joten vaihtoehtoja riittää myös vaativampaan makuun.

Kisatunnelmaa

Kisatunnelmaa kohentavat aidot ajoympäristöt, kannustava yleisö ja autojen yksityiskohtainen vahingonmallinnus. Peli mallintaa aidontuntuisesti ärhäköiden monsteriautojen voimansiirron, jousituksen ja renkaiden reagoinnin vauhdikkaissa kisoissa.

Monster Truck Championship julkaistaan PlayStation 5- ja Xbox Series X/S -pelikonsoleille 11. maaliskuuta 2021. Lisäksi peli on saatavilla sekä PlayStation 4-, Xbox One -ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 3.Lisätietoja
https://corporate.nacongaming.com/en/video-games/
www.panvision.com/pelit

PAN Vision

PAN Vision on johtava interaktiivisen viihteen jakelija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Päätoimialana ovat pelit. PAN Vision edustaa useita johtavia maailmanlaajuisia tuotemerkkejä. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Göteborgissa. Lisätietoa löytyy osoitteesta www.panvision.com.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.