Legendaarinen autopelisarja vie pelaajat nopeiden autojen ja luksuselämän pariin

PAN Vision Finlandin jakelema ja NACONin julkaisema Test Drive Unlimited Solar Crown tarjoaa avoimen pelimaailman ajopelikokemuksen täynnä vauhdin hurmaa ja loisteliasta elämää.

Jo 1980-luvun lopulla alkunsa saanut pelisarja on kulkenut pitkän matkan hulppeiden urheiluautojen ja upeiden tieosuuksien myötä. Test Drive -pelisarjasta onkin kasvanut silkan sukupolvikokemuksen sijasta sukupolvia yhdistävä käsite, jonka parissa miljoonat pelaajat ovat nauttineet vauhdikkaista tilanteista, hurjista takaa-ajoista ja ennen kaikkea autoilun nautinnosta. Test Drive Unlimited Solar Crown tuo myös pelisarjan ensimmäistä kertaa uudelle vuosikymmenelle ja uusien pelikonsoleiden sukupolvelle.

Pelisarjalle ja sen Unlimited-tyylille uskollisesti Test Drive Unlimited Solar Crown vie pelaajan saarelle, joka on mallinnettu tarkasti pelimaailman tarpeisiin. Luvassa on vauhdikkaita kilpailuja yksin- tai moninpelissä, upeita ajomaisemia, kattava määrä toinen toistaan vaikuttavampia urheiluautoja ja maineessa paistattelua. Samalla pelaaja pääsee maistamaan virtuaalista luksuselämää upeassa saarimiljöössä, jossa kasinovalot luovat tunnelmaa kuvankauniissa maisemissa.

Pelin autovalikoima on kattava ja sisältää tehokkaita ajokkeja moneen makuun ja tyyliin. Upea peligrafiikka ja jyhkeät äänet herättävät erilaiset kiesit eloon todentuntuisesti.

Test Drive Unlimited Solar Crown -pelin pelialustat ja julkaisupäivä ilmoitetaan heinäkuussa 2021.Lisätietoja
www.facebook.com/tdusc
www.nacongaming.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.