Brawlhalla syöksee pelaajansa talven kylmyyteen

Hyisevä Jötunn-talvimyrsky puhaltaa kylmiä tuuliaan Brawhalla-taistelupelin areenoille. Uuden 12-viikkoisen Battle Pass -kauden myötä avautuu 85 uutta palkintotasoa, uudenlainen talvinen Jötunn Winter Brawlball -taistelukenttä ja viikoittain suoritettavia tehtäviä. Samalla kentälle syöksyy viikinkisoturi Aurora Brynn kosmisella Midnight-sotaratsullaan. Auroran tulon myötä myös pelin käyttöliittymä heijastelee hänen värimaailmaansa ja tyyliään.

Uutta Battle Pass -kautta juhlistetaan heti tulevana viikonloppuna vuoden 2021 talvimestaruuskisoillla. Luvassa on Brawlhalla Esportsin kuudes pelivuosi ja lauantaina kohtaavat toisensa Euroopan taisteluparit ja sunnuntaina Euroopan yksilötaistelijat. Tapahtuman aikataulut löytyvät osoitteesta https://www.brawlhalla.com/schedule/.

Uuden Battle Pass -kauden esittelyvideon voi katsoa osoitteessa https://youtu.be/6sGUaYdtvDU. Lisätietoa uusista ostettavista ominaisuuksista ja hahmoista löytyy osoitteesta https://www.brawlhalla.com/battlepass/.

Brawlhalla on vauhdikas taistelupeli, joka tarjoaa värikästä ja letkeää toimintaa tasohyppelymäisessä peliympäristössä. Kilpapelaamiseen sopivassa pelissä on 52 erilaista persoonallista pelihahmoa, joista jokaisella on omat erikoiskykynsä, taistelutyylinsä ja elekielensä. Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation  5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.