Astu gamigon Ihmeiden taloon saadaksesi maagisia jouluyllätyksiä


Hampuri, Germany – 30. marraskuuta 2021gamigo on iloinen voidessaan virittäytyä joulusesonkiaikaan käynnistämällä lahjoja antavan joulutapahtuman kaikille pelaajilleen.

Joulukunn 1. päivästä 31. päivään saakka gamigo-pelaajat voivat saada upean lahjan gamigon adventtikalenterista tai osallistua arvontaan. Joka päivä uusi yllätys odottaa heitä, kun he palaavat House of Wonders -verkkosivulle. 

Starting December 1 through December 31, gamigo players will be able to get a wonderful gift in gamigo’s Advent calendar or participate in a raffle. Every day, a new surprise will wait for them when they return to the website. gamigon joulupukki laittaa lahjat adventtikalenterin oviin, jotta pelaajat voivat avata paketin joka päivä kello 10 CET. Pelin sisäisistä tuotteista laitteistoarvontaan, Joulupukki on ajatellut kaikkea täyttääkseen jokaisen toiveet.

Mutta gamigon joulujuhlat eivät lopu tähän – pelaajat voivat myös avata Wonder Boxeja! Jokainen näistä laatikoista sisältää yhden osallistuvien pelien halutuimmista peli sisäisistä esineistä. Koska Joulupukki ja hänen tonttunsa voivat kuljettaa vain rajoitetun määrän laatikoita joka päivä, pelaajat voivat palata seuraavana päivänä uuteen rekikuormaan, joka on täynnä Wonder Boxeja.

Onko muuta? Tietysti! Jos pelaajat kirjautuvat suosikkigamigo-peleihinsä vähintään 30 minuutiksi päivässä 1. joulukuuta ja 31. joulukuuta välisenä aikana, he voivat osallistua arvontaan ja voittaa mukavan ja tyylikkään pelituolin Nitro Conceptsilta.

17. ja 30. joulukuuta kello 19 CET, gamigon tontut ovat valmistaneet pelaajille jotain erityistä – erityiset joulupukki striimit, joissa joulupukki ja hänen tonttunsa tuovat iloa, hilpeyttä ja paljon lahjoja.

Tule mukaan gamigon lahjanjakoon ja ylläty taianomaisesti!

Tietoja gamigo groupista Gamigo group on yksi johtavista verkko- ja mobiilipelien julkaisijoista Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ryhmän monipuolinen peliportfolio sisältää ilmaispelejä, kuten Fiesta Online, Trove ja Aura Kingdom, sekä mobiilipelejä, kuten Fantasy Town ja Heroes of Twilight. Gamigo Group työllistää yli 400 työntekijää ja on yksi pelialan suurimmista toimijoista. Saksan Hampurissa (pääkonttori) ja Berliinissä sijaitsevien toimipaikkojensa lisäksi gamigo groupilla on sivuliikkeet Austinissa ja Bellevuessa (USA) sekä Soulissa (Etelä-Korea). Konserniin kuuluvat gamigo AG:n lisäksi gamigo Inc. -tytäryhtiöt, jotka toimivat nimillä ”WildTangent”, gamigo US Inc., gamigo Publishing GmbH, Aeria Games GmbH ja KingsIsle Entertainment, Inc. Gamigo group pyrkii kasvamaan orgaanisesti sekä yritysostoin. Vuodesta 2013 lähtien se on tehnyt yli 25 yritysostoa, mukaan lukien pelit, peli- ja teknologiayritykset sekä yksittäiset peliomaisuudet. Gamigo group on osa Media and Games Investiä (MGI).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

.